Schilder in Amsterdam

Ben je op zoek naar een professionele schilder in Amsterdam? Zoek dan niet verder en schakel VakschilderDeals in! Wij zijn een ervaren schildersbedrijf met een passie voor vakwerk. Of het nu gaat om schilder- of spuitwerk, wij zorgen voor een prachtige afwerking in jouw woning, kantoor of bedrijfspand.

Een team van vakmensen

VakschilderDeals bestaat uit een team van echte vakmensen met jarenlange ervaring in het schildersvak. Onze ambachtslieden hebben zich gespecialiseerd in het leveren van superstrak spuitwerk. Bij ons staat kwaliteit voorop en wij leveren dan ook altijd vakwerk af waar je nog jarenlang plezier van heeft.

Specialist in spuitwerk

Naast het laten spuiten van wanden en plafonds is het bij ons ook mogelijk om kozijnen, deuren, trappen, keukens, plinten en natuurlijk zelfs hele muren en plafonds te laten spuiten. Dit zorgt voor een mooie vlakke en egale dekking en bespaart je veel tijd en moeite.

  • Trappen
  • Deuren
  • Kozijnen
  • Keuken
  • Plinten
  • Muren
  • Plafonds

50% korting op voorwerk

Wil je liever geld besparen op schilderwerk? Dan bieden wij de mogelijkheid om zelf voorwerk te doen. Dit kan tot wel 50% schelen op de factuur! Wij geven je graag advies over welk voorwerk nodig is, zoals wassen met ammonia, schuren en plamuren, en afkitten. Als je het voorwerk zelf doet, nemen wij de rest van het werk over, tot en met de afwerking. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens eerder klaar!

Het schilderen zelf – vooral wanneer het spuitwerk betreft – valt qua tijd wel mee. Dus wat nu als jíj het meeste voorwerk doet. Alles tot het afplakken. Dan nemen wij het daarna over, tot en met de afwerking. Dat scheelt ons de helft van de tijd, jóu de helft van de factuur, en dan komen we nog eerder aan jouw klus toe ook.

Deal? 🤝

(Voor de duidelijkheid: dit hóeft natuurlijk niet. Jij bepaalt precies óf je zelf voorwerk doet, en hoeveel precies.)

Kies voor VakschilderDeals

Of je nu op zoek bent naar een schilder voor uw woning, kantoor of bedrijfspand, bij VakschilderDeals ben je aan het juiste adres. Wij leveren vakwerk af tegen een scherpe prijs en zorgen voor een prachtige afwerking waar je nog jarenlang van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!